Straight away

Your way to a perfect body
Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!


Waarom Straight away
bij Dermafit?

Verantwoord afslanken

Straight away is verantwoord afslanken. Je hoeft nooit meer te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. Onze producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien.Start nu met Straight away !


Afslanken

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!

Gratis begeleiding

Na eerste consult gratis begeleiding bij afname van Straight away producten.

Start direct met afslanken


Professionele begeleiding

Straight away is een Nederlands merk, gecreëerd met behulp van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Dankzij Straight away wordt afslanken leuker en lekkerder, maar bovenal: het gaat sneller! Straight away biedt je een reeks kwalitatieve afslankproducten gecombineerd met de professionele begeleiding van jouw voedingscoach bij Dermafit. Je slankt dus nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding. Wij zorgen ervoor dat we samen jouw doel bereiken. En dat gaat lukken!


Hoogwaardige grondstoffen

In de markt van maaltijdvervangende- en afslankproducten onderscheiden wij ons door de unieke en hoogwaardige samenstelling van grondstoffen in onze producten. Hierdoor is het verantwoord om Straight away producten ook voor langere tijd te gebruiken. Alle Straight away producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd en zijn aspartaamvrij! Daarnaast is er een ruime keuze aan lactose-arme en glutenvrije producten.

Een gezond en slank lichaam moet bereikbaar zijn voor iedereen. Onze producten zijn daarom scherp geprijsd en onze begeleiding is gratis gedurende een Straight away programma.