Endermologie

Your way to a perfect body
Endermologie kent twee technieken: Lipomassage en Liftmassage voor een strakker en slanker silhouet.


Waarom Endermologie
bij Dermafit?

Cellulitis, vetophoping, hangende oogleden, rimpels, onderkin … Als lichamelijke onvolmaaktheden je parten spelen. Wij kunnen je een gezonder, slanker en strakker silhouet geven. Dat dat niet direct drastische en kostbare maatregelen hoeft te betekenen, dat bewijst Dermafit.

We adviseren je vooraf uitvoerig, waarna we je in het benodigde traject volledig begeleiden tot het gewenste doel bereikt is. Verantwoorde en bewezen behandelingen zorgen voor een slanker, mooier gevormd silhouet en een strakke, stevige en gezonde huid. Je zult zich energieker voelen. Schoonheid komt immers van binnen én van buiten.

Endermologie is een aangename bindweefselmassage waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt. Dit zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit weer terug. Doordat de circulatie wordt hersteld kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.Intakegesprek incl. proefbehandeling!

Reserveer vandaag nog jouw intakegesprek voor maar € 25,-

START DOING

Wordt de beste versie van jezelf!

BYE BYE CELLULITE

Neem nu afscheid van cellulite, vetbulten en andere huid/lichaamsproblemen.

Vraag nu aan

Huidverbetering

Verminderen van o.a. Cellulite (sinaasappelhuid) en lokale vetophopingen.

Liposuctie

Goed toepasbaar als voor- en nabehandeling bij liposuctie.

Vermoeidheid

Verminderen van zware vermoeide benen en opgezette voeten.

Gezicht

Huidveroudering verminderen zoals: rimpels, hangende oogleden, onderkin.

Afslanken

Centimeter verlies, o.a. na zwangerschap (niet bij borstvoeding).

Voeding

Zeer effectief ter ondersteuning van een dieet.


Lipomassage

Gegarandeerd slank zonder heelkundige ingreep

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Lipomassage, een techniek van Endermologie, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping, huidverslapping…..

Vetten worden bij vrouwen op een andere manier en plaats opgeslagen dan bij mannen. Maar toch biedt Lipomassage voor zowel dames als heren een doeltreffende oplossing om hardnekkig vet, dat niet meer reageert op lichaamsbeweging of diëten, te bestrijden. Vrouwen zijn genetisch voorbestemd om meer vet op te slaan (extra vet tijdens de zwangerschap en borstvoeding). Vanaf de adolescentie zijn de eerste kleine foutjes in het vrouwelijke silhouet zichtbaar. Na een zwangerschap en met ouder worden verliest de huid bovendien haar elasticiteit… Lipomassage werkt in op al deze factoren. (Gelokaliseerd vet, cellulite, vetkussentjes, dikke enkels of knieën, billen, heupen, armen, buik, rug).


Behandelmethode lipomassage

Lipomassage is een plaatselijke behandeling van ongeveer 35 minuten. Uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat deze tijdsduur het meest effectief is. Tijdens de behandeling draag je een dun nylon bodysuit die het gehele lichaam bedekt. Dit is heel comfortabel en hygiënisch, tevens is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Het is belangrijk dat je zeker 1,5 tot 2 liter water drinkt na een behandeling.

Afhankelijk van de mate van vetophoping, cellulite of huidverslapping zijn er tussen de 12 en 25 behandelingen nodig. Men spreekt daarom ook wel van een “kuur”. Na 10 behandelingen begint men echt resultaat te zien. De tijd tussen 2 behandelingen dient 48 uur te bedragen. Het is aan te bevelen de eerste 10 behandelingen binnen 5 weken te laten verlopen voor een optimaal resultaat. Daarna kunnen de sessies eenmaal per week plaats vinden. Het is wenselijk om één keer per maand terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.Liftmassage

Om huidveroudering doeltreffend te bestrijden!

Om huidveroudering te vertragen, is een goede lichaamshygiëne van groot belang. Gezond en evenwichtig eten, de huid regelmatig hydrateren en optimaal beschermen tegen de zonnestralen spelen hierin uiteraard een belangrijke rol, maar de huidveroudering van de huid is ondanks alles een onverbiddelijk proces. Door zachtjes in te werken op de fijne weefsels van het gelaat, de hals en het decolleté, slaagt Liftmassage erin om verouderingstrekjes weer glad te strijken. Zonder injecties, zonder chirurgie.


Behandelmethode Liftmassage, voor een natuurlijk liftingeffect!

Zowel bij mannen als bij vrouwen lijden de fijne weefsels die de huid van de hals, de buste en het gelaat bedekken, onder de tijd. Lichaamshygiëne mag dan wel enorm belangrijk zijn, rimpels worden onvermijdelijk dieper, expressiegroeven meer uitgesproken. De huid verliest elasticiteit en de omtrekken vervagen… Door haar werking op het huidoppervlak zorgt Liftmassage voor een diepgaande stimulatie van de fibroblasten die weer collageen en elastine gaan aanmaken. Afhankelijk van de geselecteerde functie, zullen de klepjes van de behandelingskoppen sneller of trager kloppen, steeds in functie van het beoogde resultaat. Rimpels, kraaienpootjes, wallen, huidverslapping … Liftmassage corrigeert de foutjes die met de tijd hun intrede hebben gedaan en zorgt voor een glanzend gelaat en een stralend decolleté. Een behandeling Liftmassage duurt circa 30 minuten.

Afhankelijk van de mate van rimpels zijn er tussen de 12 en 25 behandelingen nodig. Na circa 10 behandelingen begint men resultaat te zien. Het is ook bij Liftmassage aan te bevelen de eerste 10 behandelingen binnen 5 weken te laten verlopen voor een optimaal resultaat. Daarna kunnen de sessies 1 keer per week plaats vinden. Het is hierbij ook wenselijk om 1 keer per maand terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.


Veelgestelde vragen


  • Werkt endermologie echt?
  • Als ik met Lipomassage begin, ben ik dan verplicht om oefeningen te doen en een speciaal dieet te volgen?
  • Kun je slank zijn en toch cellulite hebben?
  • Waarom verdwijnt cellulite niet met sporten?
  • Wat voel je tijdens een behandeling?
  • Hoe lang blijft het resultaat?
  • Behandelingen tijdens zwangerschap?
  • Behandelingen na de zwangerschap?
  • Vormen spataders een belemmering?
  • Wat zijn de contra indicaties?
Werkt endermologie echt?

Endermologie de meest succesvolle behandeling voor cellulite en rimpelvorming.
Voortdurende research in Frankrijk en de Verenigde Staten leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van endermologie.

Als ik met Lipomassage begin, ben ik dan verplicht om oefeningen te doen en een speciaal dieet te volgen?

Om gezond te blijven moeten we allemaal regelmatig aan lichaamsbeweging doen en evenwichtig eten, d.w.z. niet meer calorieën innemen dan we dagelijks verbruiken. Als je voldoende beweegt en je er goede eetgewoonten op na houdt dan zal Lipomassage je helpen om de hinderlijke resistentie vetten die je silhouet misvormen, doeltreffend aan te pakken. Je zal niet echt kilo’s verliezen maar je lichaam krijgt weer vorm en wordt weer stevig. Indien je enkele kilo’s wilt afvallen wordt aangeraden een “Straight away” dieet te volgen. Wanneer je parallel hiermee een Lipomassage programma start, vul je de werking van het dieet en de lichaamsbeweging aan en pak je vooral de hardnekkige zones aan. Kortom met Lipomassage krijg je snel goede resultaten op de zones die je hinderen.

Kun je slank zijn en toch cellulite hebben?

Ja, cellulite heeft immers te maken met de hormonenbalans en de bloedcirculatie (9 van de 10 vrouwen heeft cellulite).

Waarom verdwijnt cellulite niet met sporten?

De vetcellen zitten als het ware opgesloten en kunnen niet opnieuw in omloop worden gebracht, zelfs wanneer het lichaam uit zijn reserves put; er is dus een bijkomende hulp nodig die de hindernissen opheft.

Wat voel je tijdens een behandeling?

De behandeling voelt aan als een intensieve massage. Het wordt als “prettig” ervaren. Na de behandeling voel je je heerlijk ontspannen. De huid voelt soepeler aan en de verbeterde doorbloeding geeft duidelijk het gevoel dat je lichaam goed is “aangepakt”.

Hoe lang blijft het resultaat?

Dat is sterk afhankelijk van je leefstijl maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Met een onderhoudsbehandeling van één keer per maand kan deze periode aanmerkelijk worden verlengd.

Behandelingen tijdens zwangerschap?

Behandeling tijdens zwangerschap wordt afgeraden omdat we hier te maken hebben met een mechanische bindweefselmassage welke invloed uitoefent op het gehele lichaam.

Behandelingen na de zwangerschap?

Voor jonge moeders is endermologie zeer geschikt, daar het de weefsels opnieuw leert hoe de afvalstoffen te elimineren. De bloedsomloop verloopt vlotter, waardoor jonge moeders kort na hun bevalling snel hun silhouet van voor de zwangerschap terugkrijgen. Met endermologie worden de tijdens de zwangerschap ontstane cellulite en de slappe uitgerekte zones, zoals de buik, optimaal behandeld.

Vormen spataders een belemmering?

Spataders kunnen een belemmering zijn voor de behandeling als deze te oppervlakkig gelegen zijn. Wil men de spataders laten “wegspuiten” dan kan er pas drie weken na deze interventie een behandeling plaats vinden, aangezien er een reactieve “ontsteking” ontstaat.

Wat zijn de contra indicaties?

Kanker, huidinfectie, huiduitslag, behandeling met antistollingsmiddel, bloedziekte en elke progressieve ontstekingsaandoening.
Maar ook medicijnen zoals cortisone, aspirine, bloedverdunners, antibiotica, antidepressiva.
Verder zijn tegenwerkende factoren: slechte eetgewoonte (te weinig of juist te veel eten), koffie/frisdrank, anticonceptie pil (oestrogeen), menopauze, stress of verdriet.


Nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande kanalen.


Bel of Whatsapp

06-28263565