Cryolipolyse

Your way to a perfect body
Raak hardnekkig vet kwijt met Cryolipolyse!


Waarom Cryolipolyse
bij Dermafit?

CoolipoTwin CE gecertificeerd en medische toekenning klasse II

Dermafit beschikt over de CoolipoTwin, het unieke apparaat om vetcellen te vernietigen. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies in de zone waar je overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen. Hardnekkig vet zit in de bovenste laag vlak onder de huid. Het is nauwelijks doorbloed en daarom met trainen en gezonde voeding niet weg te krijgen. Met Cryolipolyse wordt dit vet wel verleden tijd! Door een snelle afkoeling tot 4˚C worden vetcellen selectief aangepakt. De vetcellen vallen uiteen en worden afgevoerd via de lever en de nieren. Om deze reden raden wij aan om voor de behandeling tenminste 2 liter water per dag te drinken. De CoolipoTwin is het meest geavanceerde apparaat op het gebied van vet verwijdering. Het enige in Nederland waarmee tot 22% vetreductie bij de eerste behandeling wordt bereikt. Gedurende de tweede en derde behandeling wordt de vetlaag 30% tot 40% gereduceerd.

Unieke methode tegen vet

Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief én veilig is. In een kuur van 3 behandelingen wordt het gewenste resultaat bereikt. Een Cryolipolyse behandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen.

Wetenschappelijk bewezen

Onder leiding van dermatoloog Dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen vetcellen aangepakt worden zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Bij Dermafit krijg je eerst een persoonlijk Cryolipolyse advies voor de meest effectieve behandeling. Wij bieden een kuur van slechts 3 behandelingen, hierna ben je finitief van meerdere probleemzones af!


Gratis intake aanvragen

Afslank kuur

Een afslank kuur van maar 3 behandelingen en gelijk zichtbaar resultaat!

Vetbevriezen

Plaatselijk en definitief vet verliezen met behulp van de CoolipoTwin.

Pijn vrij

Deze methode om vet te verliezen is geheel pijnloos.

Persoonlijk advies

Gezamenlijk worden kritieke punten besproken om doelgericht te werken.Hoe werkt de CoolipoTwin?

Geavanceerde technologie

De CoolipoTwin gebruikt de allernieuwste technologie voor het beste resultaat. De pads van het apparaat worden direct op de probleemzone geplaatst. Op deze plekken wordt het onderhuidse vet kapotgemaakt: door precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met elektrostimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. De warmte stimuleert de cellen, waarna de vetcellen zichzelf afbreken door onderkoeling. Elektrostimulatie intensiveert de behandeling. De vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

Gezond en pijnloos

De behandeling is volledig pijnloos. De lever wordt niet overbelast omdat de cellen slechts langzaam uit het lichaam worden afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en na drie tot zes weken merk je het effect van de behandeling. Kleding zit ruimer en je kunt waarschijnlijk al een maatje kleiner aan! Na ongeveer 6 maanden zijn alle cellen uit het lichaam opgeruimd. Omdat de cellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. De resultaten kunnen per individu verschillen, dit is afhankelijk van de leefstijl.

Voor en na Cryolipolyse

Voor en na Cryolipolyse achterkantDefinitief afscheid nemen van probleemzones en hardnekkig vet?


Gratis intake aanvragen